Leiderschaps retreat

Lead with impact

Ben jij een leider die klaar is voor de volgende stap? Geloof je dat je meer impact kan hebben? Of heb je een succesvolle carrière, en vraag je je toch af ‘of er meer is’?

Heb je ervaring met persoonlijke ontwikkeling en gun je jezelf een moment van reflectie, om de verbinding met jezelf te versterken en verder te groeien als leider?

Dan is dit programma voor jou.

Programma

Jouw binnenwereld beïnvloedt je buitenwereld. Als leider kun je je team en organisatie daarom sneller en met meer gemak veranderen wanneer je zelf innerlijk transformeert. Wanneer je niet alleen stuurt op dat wat zichtbaar is in de bovenstroom maar ook op de menselijke dynamieken in de onderstroom zoals overtuigingen, angsten en aannames, kun je een groot potentieel ontsluiten bij jouzelf en je omgeving.

Daarom is het programma gericht op jouw persoonlijke transformatie. Door te verbinden met je roots vind je de bron van je eigen creatiekracht. Zodat je als leider de belangrijkste sleutel in handen hebt voor het creëren van groei en impact.

Het programma bestaat uit een combinatie van individuele oefeningen, ondersteunende theorie, uitwisseling met andere leiders en tijd & ruimte voor reflectie. We starten met een intakegesprek waarin we je leerdoel scherpstellen. Vervolgens gaan we twee dagen met elkaar de diepte in. Daarna ben je klaar om je inzichten in de praktijk te brengen. Tijdens een integratiegesprek reflecteren we op de uitdagingen die je in de praktijk tegenkomt en borgen we je acties voor de gewenste impact.

Wat het je oplevert:

  • Verheldering van wie jij bent als leider en scherpstellen van je focus.
  • Benutten van je volledige potentie, voorbij het intellect.
  • Herkennen van en werken met je eigen onderstroom die je gedrag en daarmee je resultaat in de bovenstroom beïnvloedt.
  • Handvatten om te handelen vanuit een creatieve keuze die innovatie stimuleert.
  • Tools die je direct kunt inzetten in je team of organisatie om de onderstroom te adresseren en onbenut potentieel de ruimte te geven.

Praktisch

De volgende editie is in het najaar van 2022.

Programma is inclusief:

  • Intake
  • Tweedaags programma incl. overnachting, ontbijt, lunch, diner en avondprogramma
  • Integratiegesprek

Prijs: €1.249,- excl. btw.

Voor meer informatie, kijk op: www.springground.nl