Producten

Coaching

Individuele coaching in een serie vanuit een concrete, of nog niet concrete vraag. We beginnen altijd met een intake gesprek om te verkennen of er een klik is. Als we elkaar al kennen kan het ook een losse sessie zijn waarin ik ofwel de rol heb als coach of als sparringspartner.

Team

Facilitatie van een team kan gaan over samenwerking maar kan ook gericht zijn op verbeteren van output of ander concreet doel.

Organisatie

Veel organisaties hebben op dit moment de behoefte om een andere vorm te vinden voor hun interne organisatie om in te kunnen spelen op de snel veranderende wereld om hen heen. Agile en wendbaarheid staan hoog op de wensenlijst. Mijn aanpak is om eerst samen te kijken wat er intern speelt, wat past bij en voor jouw organisatie; en vanuit daar stappen te zetten richting verandering.

Retreat

Een aantal keren per jaar organiseer ik een retreat. Individuele deelnemers kunnen hier in de groep de verbinding met zichzelf verdiepen en verstevigen. Rust, inspiratie en verbinding met de groep en de natuur zijn de context voor deze reizen naar binnen.