Coaching

Veel van de cliënten met wie ik werk zijn snelle denkers. Sommigen voelen zich aan boord van een trein die steeds harder gaat rijden en anderen voelen dat ze iets anders willen in werk of leven maar weten niet precies wat en al zeker niet hoe. Wat typerend is voor hoe ik werk, is dat ik je, als dat ook voor jou werkt, help gebruik te maken van de wijsheid van je lichaam, en om naast je hoofd ook naar je hart en buik te luisteren. 

Ik krijg veel vragen van mensen die meer purpose in hun werk willen brengen – of meer werk in hun purpose 😉 zodat ze het gevoel hebben dat ze vanuit hun eigen unieke kracht een impactvolle bijdrage leveren aan de wereld. Vaak zijn dit hoogopgeleide professionals, maar dat hoeft niet.

Wat deze coaching oplevert is helderheid in waar je heen wil, wat belangrijk voor je is en hoe je hier vanuit je eigen persoonlijke kracht mee aan de slag gaat. Dit brengt rust, richting en overzicht. 

Mijn visie op het nut van coaching is dat in alles wat we tegen komen in ons leven, een uitnodiging kan zitten om te groeien; dat achter een coachvraag vaak een persoonlijke kracht verscholen zit, die tot uiting wil komen. Dat is waar ik in begeleid, contact maken met jouw persoonlijke kracht, erachter komen wat belemmert en jouw kracht de ruimte geven en tot bloei laten komen. 

Mijn eigen kracht zit in een combinatie van analytisch vermogen, sensitiviteit en mijn werk –en levenservaring. Ik heb 12 jaar in de industrie gewerkt, in verschillende management rollen en ook in het buitenland, in Spanje en Singapore. Sinds een paar jaar werk ik als zelfstandige op gebied van leiderschaps -en persoonlijke ontwikkeling. Belangrijke waarden in mijn huidige werk zijn authenticiteit, liefde, ruimte voor kwetsbaarheid en aandacht. 

Wat anderen over mij zeggen

Ik heb mij de afgelopen maanden laten coachen door Hélène. Het was een zeer waardevolle ervaring. Ik heb zeer veel handvatten gekregen waardoor ik beter met bepaalde situatie’s om kan gaan. Ik heb geleerd om innerlijke rust te vinden en te herkennen. De persoonlijke aanpak, de spiegel voorhouden en mij aan het werk zetten heeft bij mij vele vruchten afgeworpen. Ik kan één ieder Hélène aanbevelen als coach!

Jeroen – Supermarkt manager

Hélène is een rustige, spiegelende en ontwapenende coach. Ze liet me in 6 sessies zelf op onderzoek gaan. Waarin ik bewuste en onderbewuste acties en experimenten heb uit kunnen voeren om nieuw gedrag bij mezelf toe te laten. Heel fijn als je wat minder in je vel zit en niet precies de vinger op de zere plek kan leggen. Hélène neemt je mee om door de bomen een samenhangend bos te kunnen beleven. 

Jessica – Lean consultant