Team

Hélène Webers

In mijn rol als manager vond, en in mijn rol als begeleider van verandertrajecten, vind ik het het leukst om bezig te zijn met de mens. Om mensen een klein stukje naar binnen te laten kijken, en zich te laten verwonderen; en ook om een spiegel voor te houden en zich te laten verbazen. Dat is eigenlijk waar het voor mij om draait: bewustzijn creëren en mensen vanuit daar hun eigen keuzes helpen maken. En dat doe ik vanuit liefdevolle aandacht. Ik heb er een sterke antenne voor als mensen of organisaties niet ‘alligned’ zijn, als ‘het beeld niet klopt met het geluid’. En ik krijg er energie van als ik kan helpen hier inzicht en verandering in te brengen. Daarnaast zijn mijn gezin met onze zonen van 5 en 7 en mijn passie Argentijns Tango ook belangrijke energiebronnen (en leerscholen ;-).

Hélène Webers

Bij complexere vraagstukken of grotere groepen werk ik samen met Agaath Hermsen. Daarnaast hebben we een groter netwerk om ons heen met wie we kunnen opschalen.

Van nature ben ik een verbinder, bewust van de mensen om me heen en in staat een vertrouwensband op te bouwen. Vanuit een grote nieuwsgierigheid en met een hoop enthousiasme stel ik vragen die prikkelen en stimuleren tot beweging. Door ervaring als leidinggevende, projectleider en adviseur, bevat mijn rugzak een hoop verrassende combinaties die ik graag inzet. Momenteel geef ik als adviseur organisatieveranderingen vorm en begeleid ik leiderschapstrajecten.

Agaath Hermsen